Home
Fitness
Groepslessen
Dans
Buitensporten
Zwembaden
Zwemles
Aquasport
Sporthal
Squash
Sauna
Zonnebank
Massage
Fysiotherapie
Events
Fotos
Nieuws
Contact
Binnen zwemmen

Binnen zwemmen

Hoe bijzonder is het dat Gorredijk over een overdekt zwembad beschikt? Het hele jaar door zwemmen, dat is de reden dat we in 2002 de bouw van ons instructiebad hebben gerealiseerd.

 

's Zomers ( www.dedelte.nl ) heerlijk in de openlucht en 's winters behaaglijk onder dak in heerlijk warm water. 

 

 

Volg ons nu ook via:
Linkedin
Twitter
Facebook
Youtube
RSS News Feed

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness.

 

De training beperkt zich tot het oppervlak van de trampoline, deze is exclusief voor jou beschikbaar. De Jumping Fitness training is zo ontworpen dat iedereen op eigen niveau aan zijn trekken kan komen. Door de combinatie van snelle, sprintachtige en trage -afkomstig uit de krachttraining- sprongen wordt de vetverbranding van het lichaam sterk aangemoedigd. De complexiteit van de Jumping-oefeningen geeft de garantie om het hele lichaam en/of gedeelten hiervan te versterken. Een essentieel onderdeel van de training is gewijd aan de lichamelijke balans die nodig is en versterkt wordt door de flexibele trampoline. Deze specifieke evenwichtstraining versterkt vooral de diepe rugspieren, die normaal moeilijk te trainen zijn

 

Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen - meer dan elke andere duursport.

 

Lestijden:

 

Maandag 08:30 - 09:15 / 19:00 - 19:45 

Donderdag 09:30 - 10:15

Donderdag 21:00 - 21:45

Vrijdag  19:30 - 20:15 / 20:30 - 21:15 

 

Klik hier voor de zwemscore pagina! 

 


 


 

 

 

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.